Kultursøndag 18.mars kl 1900

Førstkommende søndag, 18. mars kl 1900,  er det duket for en tradisjonell kultursøndag i lokalet på Sandnes. Det er stor bredde i programmet.

Trine Eilertsen, elev på media og kommunikasjon på Stokmarknes, presenterer noen av sin arbeider. Hun har hatt utstilling i Miscela kaffebar på Sortland, og viser nå denne i lokalet på Sandnes.

Sandnes tusenkunstner skal vi bli bedre kjent med gjennom intervju og bilder. Kjell Richardsen har en interessesvære som dreier seg om alt – fra båtbygging, finsnekring, keramikk, smiing, foto, film, gitarer, mandoliner, trommer, forsterkere, platespillere,  rugekasser, solceller og data.

«Det er ikkje den ting den mannen ikke kan!»
Han har også en lang yrkeskarriere både som sjømann og håndverker.

Berit Gjerstad forteller om «Pappas bildealbum». Faren, Ivar Gjerstad (1918-1992) var en allsidig mann på mange måter, men også en ivrig hobbyfotograf. Han har etterlatt seg mange bilder om livet i bygda fra 30-tallet og framover.

I en bildeserie får vi ta del i de mange gjøremål som datidens ungdommen tok del i. Disse strekker seg fra arbeid på slåttmarka og på torvhaugen, til fritidsinteresser som jakt, fiske, skihopping i Rådalen og fest på Sætran.

Ivar var også interessert i biler og motorsykler. Disse får vi også presentert.

Velkommen til en hyggelig søndags ettermiddag i lokalet på Sandnes. Her blir det også allsang, loddsalg og salg av kaffe og kaker.

Hilsen oss i UL «Nybrott»

Kjell er aktiv i verkstedet i en alder av 81 år.

 

Fra et hopprenn i Rådalen på 50-tallet